Kapcsolat

Hétfőtől péntekig 8:00 és 17:00 között szívesen személyesen is állunk rendelkezésére. Ezen a linken keresztül találja meg a régió kapcsolattartóit.

Wolfurti központ
+43 5574 6706-0

Az Ön kapcsolattartója
Üzenete részünkre

Igen, egyetértek az Adatvédelmi és az Általános szerződési feltételekkel.

Bevásárlókosár {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} Árucikkek   Bevásárlókosár váltás

Megjegyzés

Kép Árucikkek db Egységár Teljes ár Teljes ár kedvezményekkel
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

     
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

     

A rendelés folytatásához kérjük jelentkezzen be, hogy láthassa az árait.

Environmental protection is a major concern for Meusburger.

We always strive to protect the environment. Read on and learn more about our projects!

Környezetvédelem a Meusburgernél

A környezetvédelem nagyon fontos számunkra. Ezért túlmutatunk a hatályos törvények és rendeletek követelményein. A termelési létesítményeink és folyamataink folyamatos felülvizsgálata és optimalizálása mellett fenntartható beruházásokat hajtunk végre épületeink fűtése, szellőzése és hűtése terén is. Munkavállalóinknak különböző alternatívákat is kínálunk, hogy környezetbarát módon jöjjenek dolgozni.

Néhány példa fenntartható elkötelezettségünkre

CO² megtakarítás a termelésben

Ha sok gépet kikapcsolunk munkaszüneti napokon, akkor körülbelül 2,58 MWh-t takaríthatunk meg. Ez évi 580 000 kg CO² megtakarításnak felel meg. Ez a Düsseldorfból Sydneybe tartó 100 távolsági repülés, 16 580 km-es járat CO²-kibocsátásához hasonlítható.

Hővisszanyerés

Nem pazarolunk feleslegesen energiát, ezért a gépeinkből és rendszereinkből származó hulladékhőt közvetlenül a fűtési rendszerünkbe vezetjük át.

Hűtési energia optimalizáló rendszer

Nagy hatékonyságú hűtőrendszerekbe fektetünk be a gyártócsarnokok tetején. Ez egyrészt csökkenti a CO²-kibocsátást, másrészt kellemes munkakörnyezetet teremt.

Újrahasznosítható anyagok és hulladékok szétválasztása

A Meusburgernél az összes hulladékot következetesen szétválasztják újrahasznosítható anyagokra és maradék hulladékokra. Ez lehetővé teszi a környezetbarát újrahasznosítást.

Káros anyagok tisztítása

Gyártási folyamatunk nagyrészt káros anyagoktól mentes. Az acél feldolgozása során a káros anyagokat megfelelő szűrőberendezések nyelik el.

Munkahelyi kerékpár

A munkába vonattal utazó munkavállalók a Wolfurt pályaudvaron letétbe helyezett kerékpárokat használhatják cégünk telephelyére való eljutáshoz.

Töltőállomás elektromos kerékpárokhoz

Azok a munkavállalók, akik elektromos biciklivel érkeznek a munkába, és ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak a környezetvédelemhez, két töltőállomáson ingyenesen tölthetik kerékpárjukat. Az elektromos bicikli akár kétszer gyorsabban tölthető, mint egy otthoni töltővel, és a dolgozók mobilisak maradnak.

Kerékpárverseny

A Meusburger évente részt vesz a Vorarlberg tartomány által kezdeményezett kerékpárversenyen. Az alkalmazottak a lehető legtöbb kilométert teszik meg az egészségük megőrzése és egyben a környezet védelme érdekében. További információk

Céges buszjárat

41 kisbusz áll munkatársaink rendelkezésére a napi ingázáshoz. A Meusburger ezért partner a klima: aktiv mobil projektben, és aktívan hozzájárul a környezet- és klímavédelemhez.

Élettér a méheknek

A méh ökoszisztémánk egyik legfontosabb élőlénye. A lingenaui telephelyünkön ezért támogattuk Florian Faißt fiatal méhészt nyolc méhkaptárának megvásárlásával, amelyek mindegyike körülbelül 50 000 méhet tartalmaz. Az épület körüli virágos rétünknek köszönhetően az állatok elegendő virágot találnak és hozzájárulunk a biodiverzitás megőrzéséhez.

Staff transportation

Relaxed to work

Termékspecifikus

Korrózióvédelem

Alapanyagunk tárolása során teljesen mellőzzük a korrózióvédelem alkalmazását. Ezzel elkerüljük közvetlen környezetünk a levegő-, a víz- és a talaj szennyezését.

Olajpor

Minden gépünk és rendszerünk megfelelő szívó- és szűrőberendezésekkel van felszerelve, amelyek biztosítják a tiszta levegőt.

Hűtő-kenő anyagok

A központi berendezés optimalizálásának egy átfogó koncepciójával az utóbbi nyolc évben tartósan csökkentettük a hűtőfolyadék felhasználásunkat. Az említett eljárással konkrétan 82%-al csökkentettük a megsemmisítendő hűtőfolyadék mennyiségét és egyidejűleg 97%-al sikerült csökkenteni a stabilizálók bevetését.

Bejelentkezés

Ön már regisztrált ügyfelünk?

Amennyiben már regisztrált a Meusburger ügyfélportálon, itt jelentkezhet be:

Elfelejtette jelszavát?

Az új jelszavát megküldtük és hamarosan meg kell érkeznie a megadott e-mail címre. Sikeres napot kívánunk Önnek!

Kérjük adja meg E-mail címét.
Új belépési jelszót küldünk Önnek.

Webáruház kiválasztása

Válassza ki országát

Telephelyek

Try our new version of 'My account'

Get familiar with our new ‘My account’ section and benefit from many advantages including: Get familiar with our new ‘My account’ section.
Keep selection
Beta
New version
Current version