Kapcsolat

Hétfőtől péntekig 8:00 és 17:00 között szívesen személyesen is állunk rendelkezésére. Ezen a linken keresztül találja meg a régió kapcsolattartóit.

Wolfurti központ
+43 5574 6706-0

Az Ön kapcsolattartója
Üzenete részünkre

Igen, egyetértek az Adatvédelmi és az Általános szerződési feltételekkel.

Bevásárlókosár {{ (warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer ? (' [' + warenkorbCtrl.warenkorb.bestellNummer + '] ') : '' )}} | {{warenkorbCtrl.warenkorb.items.length}} Árucikkek   Bevásárlókosár váltás

Megjegyzés

Kép Árucikkek db Egységár Teljes ár Teljes ár kedvezményekkel
{{warenkorbItem.produktgruppe.produktname}}

{{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben:[{attrPrefix: 'L_', searchPattern: '/...', replacePrefix: '/', replaceSuffix: ''}] }} {{warenkorbItem.bezeichnung | artikelBezFilter:warenkorbItem.attributwertEingaben}}

{{attributwertEingabe.attributBezeichnung}}

     
{{hannexItem.Benennung}}

{{hannexItem.Bezeichnung}}

     

A rendelés folytatásához kérjük jelentkezzen be, hogy láthassa az árait.

P-Lapok

Minden oldalon megmunkált lapok minden alkalmazási területhez a szerszámház-, szerszám-, idomszer- és készülékgyártásban.

P-szerszámlapok

P-Szabványlapok

Természetesen itt is minden alapanyagot hőkezelünk, hogy biztosítsuk a feszültségcsökkentéssel a vetemedésszegény továbbfeldolgozást. A szerszámlapok pontos tűrésekkel marva, a vastagsági méretben precízen köszörültek.

Webáruház

P-Lécek

P-léceink a legmagasabb pontossági elvárásoknak eleget téve kiválóan alkalmasak a szerszámkészítéshez, valamint a műszer- és készülékgyártáshoz. A vastagsági méret 0/+0,02 mm tűréssel készült.

Webáruház

P-Lécek
PR-Átmérős szerszámlapok

PR-Átmérős szerszámlapok

Az átmérőben precízen esztergált és vastagságban köszörült átmérős szerszámlapjaink a szerszámkészítés és készülékgyártás különböző felhasználási területeihez alkalmazhatóak.

Webáruház

P-Egyedi szerszámlapok

Kiegészítve szabvány kínálatát a Meusburger egyedi méretekben és különböző kivitelekben kínál egyedi gyártású szerszámlapokat is. Az elérhető kivitelezések a megmunkálás fajtájától függnek. Minden szerszámlap természetesen feszültségcsökkentett és a legpontosabb tűrésekkel gyártott. Ilyen terjedelmes megmunkálás mellett is csupán néhány nap a kiszállítás.

Webáruház

Többet

P-Egyedi szerszámlapok

Bejelentkezés

Ön már regisztrált ügyfelünk?

Amennyiben már regisztrált a Meusburger ügyfélportálon, itt jelentkezhet be:

Elfelejtette jelszavát?

Az új jelszavát megküldtük és hamarosan meg kell érkeznie a megadott e-mail címre. Sikeres napot kívánunk Önnek!

Kérjük adja meg E-mail címét.
Új belépési jelszót küldünk Önnek.

Webáruház kiválasztása

Válassza ki országát

Telephelyek

Try our new version of 'My account'

Get familiar with our new ‘My account’ section and benefit from many advantages including: Get familiar with our new ‘My account’ section.
Keep selection
Beta
New version
Current version